Domov RešitveBIView Mobile       
 
Naslednji koraki:
 
 
 
Dodatne informacije:
 
 

Kaj je BIView Mobile?                                         Android app on Google Play  BIView Mobile - Result d.o.o.

BIView Mobile je komponenta poslovno - analitičnega orodja BIView. Aplikacija podpira vse poslovne procese in je namenjena direktorjem, podjetnikom, prodajalcem in ostalim, ki se ukvarjajo s terenskim in operativnim delom.

BIView Mobile nudi prilagoditvene prikaze podatkov glede na želje poslovnega uporabnika, na področje poslovanja (prodaja, finance, logistika itd.) in vrsto industrije (proizvodnja, javni sektor, zdravstvo itd.).

Aplikacija spremlja vaše poslovne podatke, vam pomaga pri sprejemanju boljših odločitev, doseganju rasti in donosnosti. BIView Mobile temelji na enostavni in odzivni uporabniški izkušnji ter na točnosti in varnosti podatkov.

 

Želite preizkusiti demo verzijo BIView Mobile?

BIView Mobile aplikacijo lahko prenesete na svojo mobilno napravo - v trgovini Google Play za Android naprave in v trgovini Apple za iPhone in iPad: 

1. Instalacija BIView Mobile demo app. 

2. Avtomatska povezava aplikacije z BIView Mobile demo strežnikom.

3. Interakcija z nadzornimi ploščami, oblikovanimi na BIView demo strežniku.

 

Želite preizkusiti BIView Mobile z vašimi poslovnimi podatki?

Če ste zainteresirani za ogled vaših poslovnih podatkov na vaši mobilni napravi, nas pokličite po telefonu +386 1 542 17 80 ali pa nam pošljite elektronsko pošto na biview@biview.si. Več informacij o celostni rešitvi BIView najdete tukaj.

 

Kako deluje rešitev BIView Mobile?

BIView Mobile predstavlja dodatno možnost dostopa do skladišča pogledov BIView. Oblikovani pogledi potujejo prek povezave s strežnikom BIView Mobile in se naložijo na mobilno napravo z Android ali iOS operacijskim sistemom. Za vpogled podatkov na mobilni napravi je potrebna namestitev BIView Mobile aplikacije. Za osveževanje podatkov je potrebna internetna povezava z BIView Mobile aplikacijo. Ko so pogledi naloženi, jih lahko pregledujete tudi brez internetne povezave.

BIView Mobile upošteva definirane varnostne ukrepe za dostop do pogledov. Prav tako je poskrbljeno za varen prenos podatkov z uporabo varnih protokolov.

Mobilna aplikacija omogoča dostop do različnih pogledov oz. nadzornih plošč (dashboardov), ad hoc analiz, poslovnih poročil in OLAP vsebin. 

• Oddaljen dostop in nadzor nad vašimi podatki, tudi brez internetne povezave. 

• Možnost osveževanja podatkov. 

• Pošiljanje pogledov iz BIView Mobile po elektronski pošti.

 

 
 © 2006-2010 Result d.o.o.   Privacy Statement Login